JE WILT WERKEN AAN JE BEDRIJF, IN PLAATS VAN IN JE BEDRIJF
Je bent een ambitieuze ondernemer. Met een omzet tot 20 miljoen euro en tot 100 medewerkers heb je het druk. De waan van de dag haalt je nog wel eens in. Soms voelt het alsof je achter de zaken aanholt. Je wilt werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Meer resultaat. Sneller, beter en slimmer groeien. Zowel in omzet als in winst. Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent en die bijdragen aan een structurele groei van je bedrijf. Het kan, maar waar haal je de focus en de tijd vandaan?

SCHAKEL MIJ IN
Ik help je met ideeën, inzichten en beproefde methodes. Ik beweeg met jou mee, 24/7. Samen buigen we de waan om tot rust en resultaat. Het enige wat ik van jou vraag is de bereidheid te investeren in motivatie, tijd en geld.

Wil je weten hoe ik te werk ga? Laten we dan afspreken voor een kop koffie of woon een keer een inspiratie sessie bij. Als we op dezelfde golflengte zitten kunnen we direct aan de slag. Bel me gerust op 06-53244426 of stuur een bericht en we hebben binnen 48 uur een afspraak.