Ik kom bij veel ondernemers en krijg dan regelmatig de vraag: ‘Ik zou er wel eens even uit willen en met andere ondernemers sparren.’ Ze willen de tijd en ruimte hebben om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. Door mijn ervaring en achtergrond begrijp ik dat het soms eenzaam aan de top is. Daarom wil ik tegemoet komen aan deze vraag door een meer exclusief initiatief:  Chef's Table.

Een avond waarin je samen met andere ondernemers spart over de zakelijke uitdagingen waarvoor je staat én de mooie dingen in het leven. Want ondernemen is niet alleen maar werken en je bedrijf laten groeien, het is ook een ‘way of life’. Kansen zien en pakken, geven en nemen, hoge toppen beklimmen en ook de weg naar beneden ervaren.

Chef's Table bestaat per keer uit 5 ambitieuze ondernemers. We verblijven altijd op een toplocatie, met goed eten en drinken, waarbij we met elkaar op een ontspannen en vertrouwelijke manier kunnen praten. Ik stel een groep samen die gelijkgestemd is en kan sparren met elkaar. Spelregels? Ben ik niet zo van. Maar het is handig om te weten dat ik streef naar een groep waarin het niveau van ondernemerschap de eenpitter-status ruim overstijgt. Na je aanmelding bel ik je om te kijken of er een klik is. Past het volgens mij niet, dan zeg ik je dat ook eerlijk. It's all in the game. 

Chef's Table geeft ambitieuze ondernemers van zakelijk Nederland een unieke kans om vertrouwelijk ervaringen met elkaar uit te wisselen. De investering bedraagt 125 euro per persoon exclusief btw. Of ga je in 2019 liever mee met de driedaagse Chef's Table International ?