24/7 ONBEPERKTE SUPPORT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS
Als je doet wat je deed, krijg je wat altijd al kreeg. Ik help je bij het vinden van ingesleten patronen en manieren om die te doorbreken. Geen quick fixes, maar structureel en gericht op de lange termijn. We werken samen voor een periode van 6, 9 of 12 maanden. We zien elkaar regelmatig. Eventueel ook met je team. Bij jou op kantoor of op de hei. Daarnaast heb je 24/7 onbeperkte support per telefoon, mail en whatsapp. Je kunt dus contact met mij zoeken wanneer je dat wilt zonder "dat de teller" gaat lopen en op de manier die het best bij jou past. 

MOEILIJKE DINGEN MAKKELIJK MAKEN
Mijn werkwijze kenmerkt zich door aanjagen, uitdagen en spiegelen. Ik help je focus aan te brengen en te houden. Ik heb met het bijltje gehakt, dus ik weet waarover ik het heb. Een kritische sparringpartner die jouw vraagstukken begrijpt. Die je helpt om ritme en structuur aan te brengen in je bedrijf. Ik maak moeilijke dingen graag makkelijk. Verwacht van mij geen uitgebreide rapporten of lange analyses. Ik geloof in een helder plan op een A4. Hiermee krijg je alle neuzen dezelfde kant op.

JIJ WIL WETEN WAAR JE AAN TOE BENT
Daarom werk ik volgens een fixed fee, nooit op dagen of uren. Ik streef er altijd naar jouw winst minimaal tien keer hoger te laten zijn dan de factuur die je van mij ontvangt. Let op: het werken met een business mentor kan de groei van je bedrijf exponentieel versnellen. Daarom werk ik graag samen met mensen die mijn passie voor ondernemen en groeien delen. Die klik is belangrijk.

Okay, genoeg tekst. Laten we afspreken voor een kop koffie. Ruim 300 ondernemers gingen je al voor. Bel me gerust op 06-53244426 of stuur een bericht en we hebben binnen 48 uur een afspraak.