Mijn missie is simpel. Succesvolle ondernemers helpen hun bedrijf sneller, beter en slimmer te laten groeien.
— Robin van Lohuizen

Samen brengen we de eenvoud terug
Groei is een proces van samenhangende stappen die je goed moet aansturen. Samen bepalen we de koers van de kapitein. Jij doet het en ik help. Daarvoor moet er wel een klik zijn; als er chemie is gaat het beter. 

Patronen doorbreken
Het gaat altijd om resultaat. Maar dat bereik je vaak niet omdat mensen in patronen bewegen. Als je vandaag doet wat je gisteren deed dan krijg je wat je altijd al kreeg. We zullen dus patronen moeten vinden en doorbreken; de oorzaak aanpakken. Je moet heldere, relevante doelen stellen en het handelen daarop afstemmen. De juiste dingen doen én goed doen. 

De juiste aanpak creëren
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als je recht op je doel af wil gaan dan gaat het om de kern. Dat is niet altijd makkelijk maar wel heel belangrijk. Ik help je om moeilijke dingen makkelijk te maken en focus aan te brengen. Ik ben fan van plannen op één A4 in duidelijke, gewone (Jip & Janneke) taal. En nog beter is het om te visualiseren. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden en helpt je om de hoofdlijn te vinden en vast te houden. Richt je vooral op datgene waar je goed in bent. Dat zorgt voor een positieve insteek, want je werkt vanuit je kracht. 

Passie en inspiratie
Never stop exploring. Ik werk graag samen met mensen die mijn passie voor ondernemen en groeien delen. Onder mijn opdrachtgevers bevinden zich grote en kleine bedrijven (die vast groot gaan worden)! 

Wie gingen je voor?
Ruim 200 bedrijven zoals Connexxion, Royal Talens, Mastermate, Piet Zoomers, Bruynzeel, Hollander, CCV en Divitel gingen je voor.  

Met wie werk ik graag samen?                           
Je bent een ambitieuze ondernemer en je bedrijf realiseert een omzet tussen de 2 en 50 miljoen euro. Je wilt vervolgens:

  • Groeien in omzet én winst;
  • De performance van je team of jezelf verbeteren;
  • Ideeën, inzichten en beproefde methodes die in soortgelijke situaties hun succes hebben bewezen;
  • 24/7 toegang tot iemand die jouw vraagstukken begrijpt en die je kunt inschakelen op cruciale beslismomenten; 

Wat kan ik concreet voor je doen? 
Je schakelt mij in als als business coach. Ik ben beschikbaar voor een select aantal ambitieuze ondernemers die hun bedrijf sneller willen laten groeien, meer resultaat willen halen uit hun organisatie, behoefte hebben aan een professionele sparringpartner, hun vraagstukken kent, kritische vragen stelt, je onbeperkt 24/7 kan raadplegen en al vaker met het bijltje heeft gehakt.

Wat kun je van mij verwachten?
1. Beloning naar resultaat. 
Ik streef er altijd naar jouw winst minimaal tien keer hoger te laten zijn dan de factuur die je van mij ontvangt. Fair deal, toch?

2. Fixed fee. 
Mijn fee is heel redelijk voor het resultaat dat je krijgt en is gebaseerd op de grootte en omzet van je bedrijf. De fee is altijd gebaseerd op het resultaat, nooit op dagen of uren. Op die manier wordt je gestimuleerd om contact met mij te zoeken als jij het nodig vindt, zonder dat de “teller gaat lopen”. Je betaald vooraf, je weet dus exact waar je aan toe bent.

3. Garantie.
De kwaliteit van mijn werk is altijd gegarandeerd. Als het aan mij te wijten is dat we onze doelen niet binnen de gestelde tijd halen: dan ga ik kosteloos door totdat de doelen zijn bereikt.

4. Aandacht. 
Per periode begeleid ik een beperkt aantal bedrijven. Ik reageer binnen 3 uur op jouw vragen.

5. Flexibiliteit. 
Ik werk efficiënt en met korte lijnen en ben onbeperkt 24/7 voor je beschikbaar.

6. Vertrouwen. 
Ik werk op basis van geheimhouding. 

7. Krachtig netwerk. 
Mijn netwerk bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten die ik graag met je in contact breng.

Heb je je ooit afgevraagd of het werken met een business coach de groei van je bedrijf exponentieel kan versnellen? Als je denkt dat ik je kan versterken ga ik graag eens met je in gesprek. De eerste sessie doe ik graag op mijn rekening, zonder verplichtingen. Bel me gerust op 06-53244426 of stuur een bericht en we hebben binnen 48 uur een afspraak.