Elk bedrijf en elke ondernemer loopt door dezelfde groeifasen. En elke fase heeft weer z’n specifieke uitdagingen voor zowel het bedrijf als de ondernemer. Je hebt een voorsprong als je weet in welke fase je nu zit en hoe je makkelijker in de volgende fase gaat komen. Sneller, beter en slimmer vooruit. Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent en die bijdragen aan een structurele groei van je bedrijf. Het kan, maar hoe doe je dat?

In een korte, maar krachtige inspiratiesessie deel ik mijn kennis met je. Door mijn werk met ruim 300 ondernemers ben ik een patroon gaan herkennen bij ondernemingen die succesvol zijn. Zij doen iets goed, maar wat is dat nou precies? Aan de hand van mijn dagelijkse praktijk neem ik je mee langs herkenbare valkuilen én succesfactoren. Je gaat naar huis met praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt. De sessie kost je niks, de enige voorwaarde is dat je iemand meeneemt die jij ook inspiratie voor zijn of haar bedrijf gunt. Ik garandeer je inspiratie, inzicht en energie!

Benieuwd? Reserveer dan nu je plek. Of bel me als je nog vragen hebt: 06-53244426. Spelregels? Ben ik niet zo van. Maar het is handig om te weten dat ik streef naar een groep van ondernemers die een bedrijf hebben van 10 tot 50 medewerkers.

De inspiratiesessies vinden plaats in de Skylounge van Skydeck op Vliegveld Teuge. Aanvang om 14:00 en rond 16:00 uur sluiten we af met een biertje en bitterballen.