Je bent een ambitieuze ondernemer. Met een omzet tot 20 miljoen euro en tot 100 medewerkers heb je het druk. De waan van de dag haalt je nog wel eens in. Soms voelt het alsof je achter de zaken aanholt. Je wilt werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Meer resultaat. Zowel in omzet, winst en tijd. Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent en die bijdragen aan een structurele groei van je bedrijf. Het kan, maar waar haal je de focus en de tijd vandaan? Herkenbaar? Reserveer dan jouw plek in deze exclusieve inspiratie sessie.

Je kunt groei en grip creëren door keuzes te maken en focus aan te brengen. In deze inspiratiesessie leer je van succesvolle voorbeelden uit de praktijk en hoor je ervaringen hoe succesvolle ondernemers meer resultaat uit hun bedrijf halen. Door mijn vak kom ik bij veel uiteenlopende bedrijven uit verschillende branches. Ik help ze dagelijks met vraagstukken waar jij vast binnen je eigen bedrijf ook tegen aan loopt.

PATROON VOOR SUCCES
In een korte, maar krachtige inspiratiesessie deel ik mijn kennis met je. Ik geef je inzicht hoe succesvolle ondernemers slimmer werken. Het is geen rocket science maar het zijn ervaringen uit de dagelijkse praktijk die ik graag met je deel. De inspiratie sessie is interactief en de groep is maximaal 10 tot 12 deelnemers groot, je krijgt dus alle gelegenheid om vragen te stellen.

Je gaat naar huis met praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt. De inspiratiesessie kost je niks, de enige voorwaarde is dat je iemand meeneemt die jij ook inspiratie voor zijn of haar bedrijf gunt. Ik garandeer je inspiratie, inzicht en energie!

Benieuwd? Reserveer dan nu je plek. Of bel me als je nog vragen hebt: 06-53244426.