Beste Jan,

Ondernemen is topsport. Het is niet alleen maar werken en je bedrijf laten groeien, het is ook een ‘way of life’. Kansen zien en pakken, geven en nemen, hoge toppen beklimmen en ook de weg naar beneden ervaren. Vergeet vooral niet om regelmatig te genieten en je eigen accu op te laden, immers "vent fit = tent fit".  Speciaal voor jou is er door Life's Delicious een top pakket samengesteld om heerlijk van te genieten. Het zijn zorgvuldig geselecteerde producten van absolute topkwaliteit.

Geniet ervan!

GAJA PROMIS
De iconische wijnmaker Angelo Gaja (1940) zette eigenhandig Piemonte op de internationale wijnkaart. Naast de wijngaarden in Piemonte bezit Gaja ook wijngaarden in Toscane, waaronder Ca’Marcanda in Bolgheri. In 1996 kocht Gaja Ca’Marcanda (60 ha) aan en gaf het de huidige naam, een verwijzing naar de eindeloze reeks onderhandelingen die hij voerde om het domein in bezit te krijgen. Hij rooide een groot gedeelte van de sangiovese-stokken en herplantte deze met Franse variëteiten zoals merlot, cabernet en syrah. De Super Tuscan was geboren!  Het etiket is een abstracte weergave van het landschap in het gebied. De blauwe vlakken verwijzen naar de bomen die aan de zijden van de wegen staan. 

ZALTO GLAS
Dit Oostenrijkse bedrijf is gespecialiseerd in mondgeblazen, vederlichte glazen waarbij de wijn nog beter tot haar recht komt. Het brein achter het design van de glazen is de priester Hans Denk, een van de meest gewaardeerde en inspirerende wijnexperts van Oostenrijk. Hij heeft decennia lang besteed aan het bestuderen en proeven van wijnen. Het resultaat is de Zalto Denk’Art glazen lijn, waarbij het ontwerp van de glazen is gebaseerd op hoeken van 24, 48 en 72 graden. Dit zijn ook de hoeken van de as waar de aarde om draait en deze hoeken werden in de Romeinse tijd al gebruikt in ontwerpen. Inmiddels wordt het glaswerk van Zalto internationaal gewaardeerd door enkele van de beste sommeliers en wijnprofessionals.

FINCA LA BARCA
Deze gerookte olijfolie komt van dé specialist in roken, namelijk La Chinata. Het is een hele speciale olijfolie gemaakt van de Arbequina olijven. Deze olijfolie is 15 dagen lang traditioneel gerookt boven een bed van eikenhout. Bij het proeven van dit product zal je een hele nieuwe ervaring van aroma's en geuren proeven. Gebruik deze olijfolie op vis en vleesgerechten maar ook zeker goed met stokbrood, gegrilde groenten, sauzen en soepen. Het is een limited production, dus er zijn maar een beperkt aantal flessen gemaakt, elke fles is genummerd.

VERGETEN KAAS
Deze goudse kaas heeft minimaal 7 jaar gerijpt in een natuurpakhuis. En ondanks dat deze kaas 7 jaar oud is, is de kaas nog prima te snijden. Het liefst deze kaas snoepen in kleine stukjes met een mooie wijn….