Don’t wait. The time will never be just right.
— Napoleon Hill

Een groei programma voor ambitieuze ondernemers die sneller, beter & slimmer willen groeien als bedrijf en als ondernemer. Een jaar lang werk je samen aan je onderneming in plaats van in je onderneming. De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers, stuk voor stuk professionele ondernemers in verschillende disciplines. Je leert dus ook van elkaar en je bouwt meteen aan je netwerk. Aan de hand van bewezen tools, helpen we je om je lange termijn doelstelling te bepalen en deze te vertalen naar concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt. Het programma helpt je om structuur aan te brengen en focus te houden. 

We komen regelmatig bij elkaar voor workshops op een inspirerende lokatie. Daarnaast heb je 24/7 onbeperkte support per telefoon en e-mail. De workshops worden geleid door Robin. Hij is je klankbord, zal je uitdagen, coachen en in een winnend ritme brengen. Zo groei je sneller, beter & slimmer als bedrijf én als ondernemer. De locaties, eten, drinken en de structuur van de workshops zijn afgestemd om zo optimaal mogelijk te werken voor drukke ondernemers. Na een workshop ga je letterlijk en figuurlijk met volle energie naar huis. Elke 90 dagen zal de manier waarop je denkt, handelt en hoe je je bedrijf ziet veranderen. Resultaten verbeteren, je krijgt steeds meer "grip op de tent" en je ziet steeds meer kansen ontstaan.

7 redenen om deel te nemen aan The XLR8 Club

1.    Meer geld verdienen.
2.    Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven.
3.    Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.
4.    Leer van de besten in de business.
5.    Weg uit de waan van de dag om aan jezelf te werken.
6.    Sparren met gelijkgestemden.
7.    Blijf op koers met 24/7 ondersteuning.

Deelname aan de XLR8 Club is een investering voor de rest van je leven. Deelnemers aan The XLR8 Club verdienen de investering meestal minimaal vijf keer terug binnen twee jaar. Wil je deelnemen aan deze indrukwekkende XLR8 Club®? Meld je dan hier aan. Zodra de data bekend zijn ontvang je een mail met early bird korting. Binnenkort meer info.