Don’t wait. The time will never be just right.
— Napoleon Hill

Een groei programma voor een groep van 10 ambitieuze ondernemers die sneller, beter & slimmer willen groeien als bedrijf en als ondernemer. Een jaar lang werk je samen aan je onderneming in plaats van in je onderneming. De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers, stuk voor stuk professionele ondernemers in verschillende disciplines. Je leert dus ook van elkaar en je bouwt meteen aan je netwerk. Aan de hand van bewezen tools, helpen we je om je lange termijn doelstelling te bepalen en deze te vertalen naar concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt. Het programma helpt je om structuur aan te brengen en focus te houden. 

We komen regelmatig bij elkaar voor workshops op een inspirerende lokatie. Daarnaast heb je 24/7 onbeperkte support per telefoon en e-mail. De workshops worden geleid door Robin. Hij is je klankbord, zal je uitdagen, coachen en in een winnend ritme brengen. Zo groei je sneller, beter & slimmer als bedrijf én als ondernemer. De locaties, eten, drinken en de structuur van de workshops zijn afgestemd om zo optimaal mogelijk te werken voor drukke ondernemers. Na een workshop ga je letterlijk en figuurlijk met volle energie naar huis. Elke 90 dagen zal de manier waarop je denkt, handelt en hoe je je bedrijf ziet veranderen. Resultaten verbeteren, je krijgt steeds meer "grip op de tent" en je ziet steeds meer kansen ontstaan.

Deelname aan de XLR8 Club is een investering voor de rest van je leven. Deelnemers aan The XLR8 Club verdienen de investering meestal minimaal vijf keer terug binnen twee jaar. Wil je in 2018 deelnemen aan deze indrukwekkende XLR8 Club®? Meld je dan hier aan. Zodra de data bekend zijn ontvang je een mail met early bird korting. Binnenkort meer info.