Het is zomer, de avonden zijn lang en warm en nodigen uit tot goede gesprekken en reflectie. Ik krijg juist in deze periode vaak de vraag van relaties dat zij er even tussenuit willen om eens met andere ondernemers van gedachten te wisselen. Daarom organiseer ik met enige regelmaat Chef’s Table, waarbij ik een groep van 5 ambitieuze ondernemers samenstel die op een toplocatie ontspannen en vertrouwelijk kunnen sparren met elkaar. 

Maar het mooie weer inspireerde mij tot Chef’s Boat. We gaan eerst een stuk varen en dan meren we aan bij een toptent, met uitstekend eten en drinken, waarbij we verder kunnen praten.

Net zoals bij Chef’s Table streef ik naar een groep van ondernemers die een bedrijf hebben van 10 tot 50 medewerkers. Deelname kan alleen op uitnodiging. Ik neem altijd contact met je op om te kijken of er een klik is, want op een boot kun je geen kant op.

Chef’s Boat geeft je de kans om met andere ondernemers van gedachten te wisselen, te netwerken en hoe dan ook een unieke zomeravond te beleven. De investering bedraagt 149 euro per persoon exclusief btw. De rekening van het diner wordt daarmee voldaan, dus het kost je eigenlijk niets.