Regelmatig krijg ik de vraag van relaties: ‘Ik zou er wel eens even uit willen en met andere ondernemers sparren.’ Ze willen de tijd en ruimte hebben om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. Door mijn ervaring en achtergrond begrijp ik dat het soms eenzaam aan de top is. Daarom wil ik tegemoet komen aan deze vraag door een meer exclusief initiatief:  Chef's Table.

Een avond waarin je samen met andere ondernemers spart over de zakelijke uitdagingen waarvoor je staat en de mooie dingen in het leven. Want ondernemen is niet alleen maar werken en je bedrijf laten groeien, het is ook een ‘way of life’. Kansen zien en pakken, geven en nemen, hoge toppen beklimmen en ook de weg naar beneden ervaren.

Chef's Table bestaat per keer uit 5 ambitieuze ondernemers. We verblijven altijd op een toplocatie, met goed eten en drinken, waarbij we met elkaar op een ontspannen en vertrouwelijke manier kunnen praten. Ik stel een groep samen die gelijkgestemd is en kan sparren met elkaar.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden voor de gastenlijst voor 2020 is gewenst. Als iemand je aanbeveelt neem ik contact met je op om te kijken of er een klik is.

Past het volgens mij niet, dan zeg ik je dat ook eerlijk. It's all in the game.  Chef's Table geeft ambitieuze ondernemers een unieke kans om vertrouwelijk ervaringen met elkaar uit te wisselen. De investering bedraagt 149 euro per persoon exclusief btw. De rekening van het diner wordt daarmee voldaan, dus het kost je eigenlijk niets.

Een driedaagse Chef's Table International op een zonnige locatie in Europa is in ontwikkeling.
Of vaar je een keer mee op Chef’s boat of loop je een 9 holes met Chef’s Golf?