Kleinere bedrijven hebben vaak de tijd en middelen niet om mensen zoals mij in te schakelen. Bij de wat grotere bedrijven is er vaak al een ‘cultuur’ aanwezig die de gewenste verandering moeilijker maakt. Kortom, persoonlijk denk ik dat ondernemers in deze fase het meeste en snelste rendement en plezier uit hun investering gaan halen.

Hoe lang werk je gemiddeld samen met je klanten?
De minimale periode bedraagt 6 maanden. Dit hebben we samen wel écht nodig om resultaat te boeken. Daarna kijken samen we of we met elkaar blijven werken en op welke manier we dat doen. Als je bedrijf groeit heb je waarschijnlijk ook continue nieuwe issues waar je tegenaan loopt. In de praktijk zie ik dat ik gemiddeld 12 maanden samenwerk met mijn klanten. Er zijn klanten die al meer dan 4 jaar met mij werken.

Waarom kan niet iedereen bij Chef’s Table aanschuiven?
We houden het graag gezellig aan tafel. Mensen die het zelf allemaal beter weten, nooit problemen hebben en met visitekaartjes strooien passen daar nu eenmaal wat minder bij.

Ik zie geen referenties op je website, waarom niet?
Mijn klanten werken graag ‘onder de radar’.

Heb jij zelf ook een coach of mentor die je ondersteunt?
Jazeker! Ik werk continue aan mijzelf. De afgelopen jaren heb ik op allerlei gebieden gewerkt met experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, strategie, leiderschap, sales, marketing, mindset, voeding en sporten. Ook ik heb af en toe een stok achter de deur én een schop onder m’n kont nodig. Daarnaast bezoek ik regelmatig seminars van experts in het buitenland.

Wat doe je eigenlijk in je vrije tijd?
Koken, sporten, lezen, mijn gezin, genieten van een goed glas wijn, een leuke challenge of je kunt mij vinden op Vliegveld Teuge.

Met wie werk je graag samen?
Ik werk graag samen met ondernemers die een bedrijf hebben met 10-50 ondernemers en leveren aan bedrijven. Ze bevinden zich op maximaal een half uurtje rijden vanaf Apeldoorn. Open voor hulp, bereid om zelf te veranderen en verandering binnen je bedrijf stimuleren zijn belangrijke kenmerken.

Met wie liever niet?
Ondernemers die het zelf allemaal beter weten en die op korte termijn mega resultaten verwachten. Ik ben selectief in met wie ik werk en focus mij op ondernemers die ik het beste kan helpen. Ik zal vroegtijdig en regelmatig nee zeggen tegen ondernemers die beter kunnen worden geholpen door iemand anders of die mij niet kunnen betalen. 

Waarom werk je met een wachtlijst?
Ik werk met maximaal 10 klanten tegelijkertijd. Ik vindt het belangrijk om iedereen de maximale aandacht te kunnen geven en mijzelf goed te kunnen focussen. Vol is dus vol:). Kennismaken kan altijd, we hebben binnen 48 uur een afspraak en ontdekken dan samen of we een klik hebben. Afhankelijk van jouw vraag en mijn beschikbaarheid bepalen we dan samen het juiste moment om aan de slag te gaan.

Ben je duur?
De klanten waar ik het liefst mee werk zien mij als een investering. Als je het als een kostenpost ziet ben ik waarschijnlijk niet de juiste oplossing voor jouw probleem. In de praktijk krijg ik vaak terug dat ik minimaal 5 keer zoveel oplever als de factuur die ze van mij hebben ontvangen.

Waarom moet ik mijn factuur vooraf betalen?
Een boek betaal je toch ook niet als je ‘m gelezen hebt?

Waarom alleen met bedrijven tussen de 10 en 50 medewerkers?
In deze fase kan een een ondernemer door duidelijkheid en structuur aan te brengen (lees keuzes maken) het bedrijf gereed maken voor de volgende stap.