Robin.jpg

WAAR EN WANNEER?
De sessies zijn jaarlijks op de laatste woensdagen van januari, april, juni en oktober en vinden plaats in de Skylounge op Teuge International Airport. Aanvang is om 14:00 uur en rond 16:00 uur sluiten we af met een drankje.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
De sessie kost je niks, de enige voorwaarde is dat je een andere ondernemer meeneemt die jij ook inspiratie voor zichzelf en zijn bedrijf gunt. Ik garandeer jullie inspiratie, inzicht en energie!

Benieuwd? Reserveer dan nu je plek. Of bel me als je nog vragen hebt: 06-53244426 

WEES EENS EERLIJK, WERK JE IN OF AAN JE BEDRIJF?
Je bent een ambitieuze ondernemer. Met een bedrijf vanaf 10 medewerkers heb je het druk. De waan van de dag haalt je nog wel eens in. Soms voelt het alsof je achter de zaken aanholt. Je wilt werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Meer resultaat. Zowel in omzet als in winst. Sneller, beter en slimmer vooruit. Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent en die bijdragen aan een structurele groei van je bedrijf. Het kan, maar waar haal je de focus en de tijd vandaan?

ONTDEK HOE JE AAN JE BEDRIJF KAN WERKEN
In een korte, maar krachtige inspiratiesessie deel ik mijn kennis met je. Door mijn werk ben ik een patroon gaan herkennen bij ondernemingen die succesvol zijn. Ik heb bij ruim 350 bedrijven in de keuken mogen kijken. Zij doen iets goed, maar wat is dat nou precies? Aan de hand van mijn dagelijkse praktijk neem ik je mee langs herkenbare valkuilen én succesfactoren.  

VOOR WIE IS DEZE INSPIRATIE MIDDAG?
Voor ambitieuze ondernemers met minimaal 10 medewerkers in dienst. Er is plaats voor 8 tot 10 ondernemers, je krijgt dus alle gelegenheid om je vragen te stellen. Je gaat naar huis met minstens 3 waardevolle inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.