Wees eens eerlijk: werk je in of aan je bedrijf? Je bent een ambitieuze ondernemer. Met een bedrijf tussen de 10 tot 50 medewerkers heb je het druk. De waan van de dag haalt je nog wel eens in. Soms voelt het alsof je achter de zaken aanholt. Je wilt werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Meer resultaat. Zowel in omzet als in winst. Sneller, beter en slimmer vooruit. Minder werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent en die bijdragen aan een structurele groei van je bedrijf. Het kan, maar waar haal je de focus en de tijd vandaan?

In een korte, maar krachtige inspiratiesessie deel ik mijn kennis met je. Door mijn werk ben ik een patroon gaan herkennen bij ondernemingen die succesvol zijn. Ik heb bij ruim 350 bedrijven in de keuken mogen kijken. Zij doen iets goed, maar wat is dat nou precies? Aan de hand van mijn dagelijkse praktijk neem ik je mee langs herkenbare valkuilen én succesfactoren.  

Er is plaats voor 8 tot 10 ondernemers, je krijgt dus alle gelegenheid om je vragen te stellen. Je gaat naar huis met praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kunt. De sessie kost je niks, de enige voorwaarde is dat je iemand meeneemt die jij ook inspiratie voor zichzelf en zijn bedrijf gunt. Ik garandeer je inspiratie, inzicht en energie!

De sessies zijn jaarlijks op de laatste woensdagen van januari, april, juni en oktober en vinden plaats in de Skylounge op vliegveld Teuge. Aanvang is om 14:00 uur en rond 16 uur sluiten we af met een drankje.

Benieuwd? Reserveer dan nu je plek. Of bel me als je nog vragen hebt: 06-53244426